LAATSTE
PENTHOUSE!

Samen van de laatste zonnestralen genieten op het terras met fenomenaal uitzicht op de Voorofsche Polder en het Gouwebos. Een gezellig familiediner in de eethoek naast de riante open keuken. Na een lange dag lekker uitrusten in de elegante woonkamer. Het laatste prachtige, luxe penthouse van Voorofsche Zoom lonkt. Met zijn grandeur en uitstraling. En met zijn mogelijkheden.

De bijzondere vormen, de ruimte, de indeling en de hoogte tot de nok, die de kamers veel allure geeft …. Dat alles maakt de woning tot iets heel speciaals.

Een woning
uit duizenden

Het penthouse is een woning uit duizenden. Het is duurzaam, gebouwd onder architectuur en geeft met een woonoppervlak van ruim 181 m2 en een plafond op bijna 2,70 meter een fijn ruimtelijk gevoel. Daarbij kiest u uw eigen stijl voor de badkamer en de keuken. Zo maakt u de woning nog specialer.

Voor het terras van ruim 21 m2 op het westen kiest u voor een gezellige familietafel of een loungehoek. Het tweede (overdekte) balkon van circa 5,5 m2 leent zich uitstekend voor een knusse brunch. In de halfverdiepte kelder heeft u een parkeerplaats en een dubbele bergingvan ruim 10 m2.

INSCHRIJVEN

Makelaar

0172 - 210 747
info@de-huizenbeurs.nl

Ontwikkelaar/bouwer