Exclusief wonen in Boskoop

Bent u op zoek naar een bijzondere woning? Een woning die niet dertien uit een dozijn is? Die boven al uw verwachtingen uitspringt? Die uniek is en luxe uitstraalt? Díe woning is te koop!​

En wel in de vorm van een penthouse in een kleinschalig appartementengebouw aan de rand van Boskoop. Een penthouse waarbij luxe, ruimte en uitstraling centraal staan.

Meer weten? Neem dan contact op met Makelaardij De Huizenbeurs via 0172 210 747 of info@de-huizenbeurs.nl

NOG 1 PENTHOUSE TE KOOP

Bouwnummer 14, Cluytstraat 63 te Boskoop, is een bijzonder en uniek penthouse met een luxe uitstraling. Met een woonoppervlakte van ruim 181 m2 is dit penthouse zeer ruim. Naast de ruimte, is ook de hoogte van het penthouse boven verwachting, namelijk bijna 2,70 meter. Hierdoor ervaart u een extra ruimtelijk gevoel in de woning.

De woning zelf is verdeeld in verschillende ruimtes. Via de voordeur komt u in de ruimte hal, waaraan alle ruimtes grenzen. Via de dubbele openslaande deuren komt u in de ruime en open keuken, eetkamer en woonkamer, van circa 80 m2. Via de hal heeft u toegang tot drie slaapkamers, de separate toilet, de badkamer, de technische ruimte en het balkon. Grenzend aan de masterbedroom bevindt zich een tweede badkamer, die u tevens kan gebruiken als inloopkast.

Naast de ruimte in huis, kunt u ook genieten van enorm veel ruimte buitenshuis. Een terras van ruim 21 m2 is voldoende voor een riante tafel, loungehoek en/of ligstoelen. U kunt op dit terras, gelegen op het westen, heerlijk genieten van de avondzon, met een goed diner en een rood wijntje met vrienden of familie. Vanaf dit terras heeft u fenomenaal uitzicht over de Polder en het Gouwe bos. Een lust voor iedere natuur liefhebber!

Naast dit heerlijke grote terras, kunt u tevens genieten van een tweede balkon, gelegen op het westen, welke overdekt is uitgevoerd. Dit balkon is ca. 5,5 m2 groot en zeer geschikt om gezellig te lunchen. Ook vanaf dit balkon heeft u uitzicht over de evenals de Voorofsche Polder.
Onder het kleinschalige appartementengebouw bevindt zich een gedeeltelijk verdiepte stallingsgarage, voorzien van bergingen en parkeerplaatsen. Voor u is één parkeerplaats en een dubbele berging - ruim 10 m2 - beschikbaar! Een tweede auto? Op het mandelige terrein is genoeg parkeergelegenheid.

Benieuwd naar dit Penthouse? Neem contact op met Makelaardij de Huizenbeurs via info@de-huizenbeurs.nl of via 0172 210 747.

Situatiekaart

WoningselectorOost
WoningselectorWest

Ruim wonen in een groene omgeving

Boskoop. Een wereldberoemd dorp, door het grootste aaneengesloten boomkwekerij gebied ter wereld. Op ongeveer 800 hectare grond houden zo’n 600 sierteeltbedrijven de Boskoopse eer hoog. Hun bomen en planten gaan de hele wereld over. Als ergens het stempel ‘groen en landelijk’ van toepassing is, dan is dat hier wel! De talloze groene akkers, sloten en bruggetjes zijn karakteristiek voor Boskoop en geven het dorp een fraai aangezicht. En over dit prachtig aangezicht kunt u uitkijken, vanaf uw riante terras én overdekt balkon.

Maar Boskoop is meer. Het bevindt zich letterlijk midden in het Groene Hart en heeft aantrekkelijke recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, zoals het Gouwe Bos en de Voorofsche Polder. Maar naast ‘groen’, is er ook tal van ‘blauw’ in de nabijheid. De penthouses hebben een fenomenaal uitzicht over de Gouwe, die direct naast het kleinschalige appartementencomplex loopt, en waar met regelmaat bijzondere boten en schepen voorbij varen. Ook de verderop gelegen Reeuwijkse Plassen zijn zichtbaar vanuit de penthouses.

Exclusief wonen houdt niet op bij uitzicht over ‘groen en blauw’, maar is ook de bereikbaarheid van de locatie. Boskoop ligt zeer centraal gelegen met steden als Zoetermeer, Gouda en Alphen aan den Rijn op 10 minuten rijden, én grote steden als Leiden, Rotterdam, Den Haag en Utrecht binnen 30 minuten. Tevens is het NS-station te vinden op fietsafstand, met een rechtstreekse verbinding tussen Gouda en Leiden Centraal.

Op zoek naar gezelligheid? Neem dan eens een kijkje in het dorpscentrum van Boskoop, of in die van de naastgelegen plaats Waddinxveen. Met diverse supermarkten, retail winkels en eetgelegenheden, een prettige plek om door te brengen. Ook voorzieningen als diverse (basis)scholen, een bibliotheek, tandarts en huisarts zijn te vinden in Boskoop.

Wilt u de gezelligheid meer thuis zoeken? Uiteraard kan dat ook! Met zijn grote ruimtes, hoge plafond, maar ook kleine ‘hoekjes’ en talloze details, zijn de penthouses zeer sfeervol. Ook het riante terras én overdekte balkon lenen zich uitstekend voor een gezellig bijeenzijn.

Naast een kleinschalig appartementengebouw, waar de penthouses onderdeel van uitmaken, bevinden zich eengezinswoningen, grondgebonden levensloopbestendige woningen en (half)vrijstaande woningen met garage in deze nieuwe wijk.

Nieuws

Nog één penthouse beschikbaar

De appartementen van de Voorofsche Zoom wordt bijna opgeleverd, en jíj kunt er nog wonen! Dit penthouse heeft een woonoppervlakte van ruim 180 m2! 

Lees meer

Open dag Penthouses

Er zijn nog twee luxe penthouses in de Voorofsche Zoom. Zelf bewonderen? Kom lang op zaterdag 18 november tussen 11.00 en 13.00 uur op de Linaeusweg te Boskoop.

Lees meer

Voorofsche Zoom

Voor het nieuwbouwproject Voorofsche Zoom in Boskoop mochten wij in opdracht van Vink Bouw het ontwerp maken voor 49 woningen én 14 appartementen. Een ontzettend leuke én uitdagende klus. We hebben zowel de woningen als de appartementen als één 'familie' uitgewerkt. Zo komen de materialen, de kapvormen én de bijzondere topgeveltjes bij alle gebouwtypes overeen.

Lees meer

Contact

Architect


Mulleners + Mulleners architecten
www.mulleners.nl

Notariskantoor


Limes Netwerk Notarissen
Boskoop
www.limesnotarissen.nl

Bouwer


Vink Bouw
www.vinkbouw.nl

Makelaar


Makelaardij de Huizenbeurs
Zijde 30, 2771 EN Boskoop
Telefoon: (0172) 210 747
info@de-huizenbeurs.nl
www.makelaardijdehuizenbeurs.nl

Facebook


Inschrijven

Schrijf u in, dan blijft u automatisch op de hoogte.

Inschrijfformulier